woensdag 16 mei 2018

De Freubelteam dag!

Afgelopen zaterdag had ik een dag voor mijn geweldige team georganiseerd.

Wat een fantastische dag! Wat voelde ik me een rijk mens met zoveel mooie mensen om me heen.

Omdat in eerste instantie 20 mensen zouden komen, was ik genoodzaakt om uit te wijken naar een zaaltje. Ik kon een gezellige ruimte huren in de Bastiaan (kerkgebouwtje) in ons eigen dorp.

Dankzij de hulp van onze jongste zoon Jelmer werden alle spullen van huis en workshopruimte verplaatst naar De Bastiaan. Nadat Jelmer alles de de trap op gesjouwd had, kwamen Wendy en Marieke om mij te helpen met klaarzetten. Zo blij met al die extra hulp.
Alsof de duvel ermee speelt was ik niet zo best ter been die dag.

Omdat er toch nog wat afzeggingen kwamen (zo jammer dat jullie niet konden), waren we uiteindelijk met 15 personen. We konden met de hele groep rond 1 tafel zitten. Wel zo gezellig.


Ik had voor iedereen een kadootje klaar. Een kleurenwaaier (met de nieuwe kleuren), een pot met lekkers en een bonefolder voorzien van een label.


Langerzamerhand stroomden de dames binnen. Allemaal bepakt en bezakt. Ik had iedereen gevraagd om wat lekkers mee te nemen voor de lunch, zodat we een buffet konden opstellen. (En lekker was het zeker!)

Na een lekker gebakje (ik trakteerde, omdat ik binnenkort 50 word)...begonnen we eerst met een serieus gedeelte. Het laatste nieuws werd uitgewisseld en met behulp van Natalie's expertise is de nieuwe privacywet (AVG) uitgelegd en hoe we dat het beste kunnen opvolgen.

Toen werd het tijd voor een workshop. Ik liet ze een "onmogelijke" kaart maken. Deze kaart zal ik binnenkort hier uitgebreid laten zien en ik geef er een workshop mee.
De keuze voor deze techniek was niet zo moeilijk. Ik wilde ze iets laten doen wat ze zelf ook weer kunnen gebruiken voor een workshop. En volgens mij heb ik een aantal mensen kunnen inspireren.
Zoals je ziet werd er hard gewerkt.

Na de lunch kwam onze Jelmer nog even aangewandeld met onze hond Lone, zodat hij een foto kon maken van mij met mijn prachtige team.We hadden dikke schik, want Lone steelde de show.

Melissa trakteerde nog op een ijsje en toen gingen we weer aan de slag.

Het middagprogramma werd door Natalie verzorgd. Ik had gevraagd of ze ons wegwijs wilde maken in memories and more. Een speelse manier om foto's in een album te verwerken.
Compleet out of my comfortzone.

Sommigen van ons waren er meteen erg goed in. Ikzelf heb er ontzettend mee geworsteld en kwam niet verder dan alleen de foto's in de mapjes schuiven. Ik wil er thuis nog verder mee en wie weet zien jullie ooit het resultaat.


En toen was de dag weer ten einde. Omgevlogen! En wat heb ik ervan genoten. Dit is waarom ik Stampin' Up! demo ben geworden.
Samen freubelen met mijn team.
Samen freubelen met klanten.
Mijn hobby delen met anderen.

Lieve teamies hartelijk dank voor deze dag! Dikke kus van jullie SU mama.

Wil je de volgende keer ook zo'n dag vol gezelligheid meemaken, stap dan vrijblijvend in als demo en word deel van het Freubelteam.

Hartelijke freubelgroet,
Petra

1 opmerking:

  1. Bedankt voor het organiseren van deze dag. Leuke kaart leren maken en de fotobladen zijn bijna af. groet van Wilma

    BeantwoordenVerwijderen