Demonstrator wordenIs knutselen jouw passie?  En deel jij die passie graag met anderen?
Wil jij gratis producten verdienen terwijl je iets doet wat je leuk vindt? Wil jij je eigen uren kunnen indelen? En wil je nog een zakcentje bijverdienen?
Vind je het geweldig om je hobby te delen met anderen d.m.v. demonstraties of liever via een blog?
Dan is Stampin' Up! echt iets voor jou!


Stampin' Up! is een internationaal merk. Zij verkopen exclusieve producten, zoals stempels, inkt, cardstock, designpapier, ponsen, stansen en accesoires. Stampin' Up! verkoopt haar producten enkel via demonstratrices. En jij kunt ook demonstratrice worden. Mail, bel of maak een afspraak met mij (mijn gegevens vind je op de contact pagina) dan beantwoord ik graag al je vragen. Hier alvast een begin om te lezen.

Wordt demonstrator, ik verheug me erop om je te verwelkomen in mijn Freubelteam.
Dit team staat voor gezelligheid, plezier en elkaar helpen. Geen druk, niks moet. Waar je ook woont, dat maakt niet uit, je bent welkom bij in ons team. Je kunt terecht als je al ideeën hebt over wat je wilt doen, maar ook als je die nog niet hebt en op weg geholpen wilt worden. Jij bepaalt uiteindelijk wat je doet en hoe je het doet.Ik zal voor je klaar staan als je hulp nodig hebt. Gezelligheid boven alles! Dus kom in mijn freubelteam en geniet van de vele voordelen* die Stampin' Up! biedt.

Om je een indruk te geven van de teamextra's: We hebben een appgroep voor het gezellige kletswerk, een appgroep met de laatse SU nieuwtjes. Een Facebookpagina voor trainingen al dan niet d.m.v. een video. Er zijn diverse uitdagingen waar je aan mee kunt doen en zo punten kunt sparen voor het Freubelteam beloningssyteem.
Maar ook hierbij staat het geheel vrij of en waar je aan mee wil doen. Jij bepaalt wat voor jou leuk is.


*(voor de voordelen scroll naar beneden)


 Je kunt je hier online aanmelden als demonstratrice. 
Dit gaat snel en makkelijk. Klik  HIER


Voor € 175,00 mag jij je flexibele starterset naar eigen keuze samenstellen uit de actuele catalogi. Deze set kost jou slechts € 129,00!
En daarbovenop krijg je van SU! ook nog voor €60 materiaal (waaronder 8 catalogi, 8 actuele mini catalogi, bestelformulieren... en... en.. en)

Nog meer voordelen? Lees dan snel verder! 

Neem geen overhaaste beslissing! Maar lees onderstaande even goed door:

Plezier en creativiteit moeten natuurlijk op de eerste plaats staan. Daarnaast geniet je ook veel andere voordelen.
BELANGRIJK: Als je tussen bijvoorbeeld 1 april en 30 juni instapt, heb je tot het einde van september de tijd om je kwartaalomzet (€ 362,00 incl BTW) te draaien. (Altijd een deel van en een vol kwartaal).De vele voordelen van het demonstratrice zijn:
1. 20% van de omzet (bedrag zonder BTW) is direct voor jou.
(Als je  maandomzet meer dan € 300,00 excl. BTW bedraagt, krijg je nog een paar procenten extra. Hoe hoger je omzet en je titel, des te meer extra procenten!!) Je wordt dus beloond voor je inzet. € 363,00 is de minimale kwartaalomzet die SU van je vraagt. En als je zelf een team opbouwt (je downline), kun je over hun omzet ook nog een klein percentage verdienen.

2. Het starterspakket met de waarde van € 175,00 kost jou maar € 129,00
Deze set stel je zelf naar eigen keuze samen!!! Je hoeft dus geen producten te hebben om te mogen starten. Als je niet weet wat je in je pakket zou moeten doen, dan help ik je graag met je keuze.

3. Om het even in welke maand je instapt, er geldt voor jou een tijdsspanne tot maximaal 6 maanden waarin je je eerste kwartaalomzet verdiend moet hebben. (altijd een deel van EN een heel kwartaal) 
In het eerste half jaar heb je ook nog de mogelijkheid gratis stempelsets te verdienen. En in het beste geval verdien je ook nog je starterset terug.

4. SU stuurt je regelmatig een nieuwsbrief, emails met tips, promoties en hoe die te gebruiken. Ook krijg je toegang tot een site en forum voor SU! demonstratrices. Je vind er veel tips, ideeën en voorbeelden om te gebruiken voor je workshops. Hier kun je ook trainingen volgen via video om nog meer uit je carrière te kunnen halen.

5.  En natuurlijk wordt je opgenomen in een warm team van collega's, die je ALTIJD!!! met raad en daad bij zullen staan. Op ons teamblog staat veel info, o.a. nieuwtjes en acties, daarmee loop je geen promoties van SU mis! Ook met alle andere vragen bijv. over de KvK of Belastingdienst kun je bij mij terecht. Als je in mijn omgeving woont (maar ook als je verder weg woont) mag je altijd langskomen als je vragen hebt, gewoon een kop koffie wilt drinken of misschien samen wilt knutselen. Je bent van harte welkom!
En als je heel ver weg woont, voor jou ben ik telefonisch bereikbaar en via de email.

6. Als demo krijg je de catalogi 1 maand eerder te zien dan je klanten en kun jij er al producten uit bestellen voor jezelf! Als demo geniet je 20% korting.

HEEL BELANGRIJK: Als je geen demonstratrice meer wilt of kunt zijn, of omdat je bijvoorbeeld je minimale omzet niet bereikt:
Dan kun je in de eerste maand na het kwartaal nog die omzet bereiken. Als het je niet lukt of als je gewoon geen zin meer hebt, val je gewoon uit als demo. Zo makkelijk gaat dat.

Dit klinkt niet alleen heel aantrekkelijk, dat is het ook! Dus nu je alles gelezen hebt, zal ik me erop verheugen om je in team Utopia te mogen verwelkomen.

Hartelijke groet,
Petra Timmer


Je kunt je hier online aanmelden als demonstratrice. 
Dit gaat snel en makkelijk. Klik  HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten