Freubelpeet

Gewoon een stukje Petra.

Ik ben Petra Timmer, 50 jaar jong, al 25 jaar getrouwd met Geert en de supertrotse moeder van 2 jongens (22 en 18 jaar). Wij wonen en werken in Olst. Zijn gek op onze hond Lone en de poes Keessie. 
Geert en ik hebben sinds 1996 een autobedrijf met Tankstation in Olst. Toen de jongens nog klein waren werkte ik tijdens schooluren in het bedrijf. Het bemande tankstation was mijn verantwoordelijkheid en daarnaast deed/doe ik de administratie van het gehele bedrijf. Inmiddels is het tankstation onbemand.

De hele dag al die auto's en mannen om me heen ging me toch iets vervelen. En met mijn opleiding tot activiteitenbegeleidster heb ik niets gedaan vanwege mijn werk in ons bedrijf. Dus stapte ik in 2013 in als onafhankelijke demo bij Stampin' Up! Gewoon omdat ik graag weer wat voor mezelf wilde doen. En hard toe was aan wat creativiteit in mijn leven.

Ik begon puur voor de hobby. Was gek op de mooie stempelsets, de kwaliteit, diversiteit en de kleuren van Stampin' UP!, dus wilde ik graag met korting bestellen.
Na korte tijd werd ik door collega Ellen Hamhuis gevraagd om op de Creabeurs in Hardenberg te gaan staan en toen was het hek van de dam.
Voordat ik het wist liep mijn hobby uit de hand. Er kozen dames voor mijn team, er kwamen geweldige klanten en ik groeide. Mijn team groeide met mij mee. Een geweldige groep dames die samen met mij het Freubelteam vormen. Ik geniet iedere keer weer als ik ze spreek en/of zie.


Inmiddels zijn we jaren verder. De kinderen zijn groot en de deur uit. Ik doe alleen nog de administratie van ons Autobedrijf en heb daardoor meer vrije tijd.

Omdat de ruimte bij ons tankstation toch leeg stond kreeg ik de mogelijkheid om een workshopruimte in te richten. Er is plaats voor zo'n 14 personen. Ik geef een aantal keren per maand een workshop. De ene keer gaat het om een (nieuwe) techniek, de andere keer staat een stempelset in de hoofdrol, of er is keuze uit diverse projecten om na te maken.

Voor mij is het SUperleuk om mijn passie met anderen te delen. Of dat nou een 1 op 1 workshop is of voor een grote groep. Alles heeft zo zijn charme.

Uiteraard ben je niet verplicht om een workshop te volgen om bij mij te kunnen bestellen. Wil je liever gewoon je bestelling toegestuurd krijgen of zelf op komen halen, dan is dat altijd mogelijk.

Sinds enige tijd organiseer ik samen met collega Natalie Vijlbrief Stempelpret. Een hele dag bezig zijn met freubelen, een lekkere lunch en vol gezelligheid.
Ook is het mogelijk om een Stempelpretpakket te kopen. Een mooi hobbypakket om diverse projecten mee te maken.


Mijn workshopruimte is op de dijkverdieping van ons Autobedrijf & Tankstation Timmer, Rijksstraatweg 14, 8121 AC OLST.
Ingang bij het Amigo tankstation. Helaas moet je binnen nog 3 kleine traptreetjes op, dus niet geschikt voor rolstoelen.


Ik hoop je gauw een keer te ontmoeten!

Hartelijke groeten,
Petra

5 opmerkingen:

 1. Petra,

  Ik ben blij met jou, je woont lekker dicht bij mij.
  Regelmatig rij ik langs het tankstation, dus lekker makkelijk ophalen als ik iets bij je bestel.
  Veel succes!

  Gr. Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Mariska,
   Wat leuk om te horen. Je bent de eerst die reageert! Binnenkort leg ik de catalogus met diverse voorbeelden in de winkel, dus kom gezellig een keertje kijken. Ik heb net op je blog gekeken en wat een leuke kaartjes maak je. Mijn complimenten. En wie weet tot snel.

   Groetjes, Petra

   Verwijderen
 2. Hey Petra,

  Per toeval kwam ik op je blog terecht. Leuk om ook een stamp up demo in Olst te hebben. Het is dat ik me net bij een andere demo bij een share club heb aangesloten. anders had ik gewoon bij jou besteld!

  Groetjes Moniek

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Moniek,
  Dank je wel voor je leuke reactie. Wie weet treffen we elkaar in de toekomst nog eens. Zit je ook bij Stampin Up of bij iets heel anders?
  Groet
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zit bij een share club van een stampin up demo.(ben dus zelf geen demo)
  We bestellen maandelijks met een vast clubje, en delen dan zo de host credits..
  Erg leuk.. heb net me eerste bestelling gedaan. Dus ben benieuwd wanneer ik me spulletjes ga krijgen..

  BeantwoordenVerwijderen