Freubelpeet

Gewoon een stukje Petra.

Dit het blog van Petra Timmer. Ik ben 49 jaar, al 25 jaar getrouwd met Geert en de supertrotse moeder van 2 jongens (22 en 18 jaar). Wij wonen en werken in Olst. Zijn gek op onze hond Lone, katten Pluis en Keessie en op onze kippen. Naast werken in ons Autobedrijf met Tankstation is mijn grote hobby fröbelen. Daar komt ook de naam van dit blog vandaan. Om het gemakkelijker te maken heb ik het op z'n Hollands geschreven.
Ik maak voornamelijk kaarten. Over het algemeen Clean & Simpel (eenvoudig) met af en toe een uitschieter die veel werk is (of werd).

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om me zo'n 5 jaar geleden te storten op Stampin' Up. De producten spreken mij zeer aan. Mooi op elkaar afgestemde kleuren, een diversiteit aan producten en veel verschillende stempelstijlen. Voor ieder wat wils. Graag deel ik mijn passie met jullie.

Vind je het leuk om een workshop te doen of wil je een party aan huis geven? Neem dan contact met me op voor een afspraak. Wil je liever persoonlijk het e.e.a. komen bekijken en/of proberen dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Ik heb een speciale workshopruimte. Deze is op de bovenverdieping van ons Autobedrijf & Tankstation Timmer, Rijksstraatweg 14, 8121 AC OLST.
Ingang bij het tankstation. Deur is op slot, maar als ik er ben hangt de deurbel buiten.

Ik hoop je gauw een keer te ontmoeten!

Freubelgroetjes,
Petra

5 opmerkingen:

 1. Petra,

  Ik ben blij met jou, je woont lekker dicht bij mij.
  Regelmatig rij ik langs het tankstation, dus lekker makkelijk ophalen als ik iets bij je bestel.
  Veel succes!

  Gr. Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Mariska,
   Wat leuk om te horen. Je bent de eerst die reageert! Binnenkort leg ik de catalogus met diverse voorbeelden in de winkel, dus kom gezellig een keertje kijken. Ik heb net op je blog gekeken en wat een leuke kaartjes maak je. Mijn complimenten. En wie weet tot snel.

   Groetjes, Petra

   Verwijderen
 2. Hey Petra,

  Per toeval kwam ik op je blog terecht. Leuk om ook een stamp up demo in Olst te hebben. Het is dat ik me net bij een andere demo bij een share club heb aangesloten. anders had ik gewoon bij jou besteld!

  Groetjes Moniek

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Moniek,
  Dank je wel voor je leuke reactie. Wie weet treffen we elkaar in de toekomst nog eens. Zit je ook bij Stampin Up of bij iets heel anders?
  Groet
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zit bij een share club van een stampin up demo.(ben dus zelf geen demo)
  We bestellen maandelijks met een vast clubje, en delen dan zo de host credits..
  Erg leuk.. heb net me eerste bestelling gedaan. Dus ben benieuwd wanneer ik me spulletjes ga krijgen..

  BeantwoordenVerwijderen