zaterdag 24 oktober 2015

Labelkaartjes

Toen de vriendin van onze Gerben zich vorige week zaterdag in onze woonkamer settelde om te gaan leren, leek het mij handig als ik haar zo min mogelijk zou afleiden.

Dus ik dook mijn freubelhoekje in. Dit keer om weer een voorraadje verjaardagskaarten aan te leggen.Vier stuks tegelijk maar liefst. Ik voorzag een Whisper White basiskaart van een strook Neutrals Colour Collection DSP. Ik koos voor zwart. Daarna plakte ik ook nog een smal strookje Black cardstock langs het DSP en aan de rechterkant van de kaart.


Toen ging ik bezig met de labels. Ik gebruikte hiervoor de labelponsen. Deze bestempelde ik met drie takjes.En ik stempelde de tekst uit de stampset Flower Patch. Deze leek mij wel toepasselijk bij de bloemetjes en ik vond het lettertype mooi bij het DSP passen.

De bloemetjes maakte ik op dezelfde wijze als de bloemetjes bij het kadotasje van vorige week. Dit keer in drie verschillende kleuren blauw en werkte ik af met in het midden een candy dot.

Tijdens het freubelen, kwam Lianne af en toe kijken en vroeg honderduit hoe het allemaal werkte en over de materialen en gereedschappen. Erg gezellig.

En wat heerlijk een meisje in dit mannenhuishouden. En ze toont nog oprechte belangstelling ook. Ik haalde mijn hart op.

Tot de volgende keer!
Petra

2 opmerkingen:

  1. Deze zijn ook leuk ! Fijn dat je zo genoten hebt van vrouwelijk gezelschap in huis !
    Liefs ☆ Sarah ☆

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wederom een prachtige set kaarten Petra!

    BeantwoordenVerwijderen