woensdag 30 september 2015

Creabeurs Hardenberg


Het afgelopen weekend stond ik weer met mijn collega/vriendin Ellen Hamhuis op de creabeurs in Hardenberg. Het waren weer drukke, maar SUper gezellige dagen.

Veel nieuwe mensen gezien en gesproken. Mensen kunnen vertellen hoe leuk stempelen is en hoe mooi de producten van Stampin' Up! zijn.De kraam was weer gevuld met al het moois dat we wilden laten zien.
En zoals ieder jaar hadden we ieder ons "eigen" plekje. Ellen aan de workshopkant en ik aan de demozijde. Op de een of andere manier werkt dit toch het beste voor ons. We doen iedere keer tijdens de beurs een poging om te ruilen, maar belanden uiteindelijk toch weer op ons eigen stekkie.


Dit was een van de voorbeelden voor de workshop. Alleen de stempelset lag klaar en verder kon men zelf kiezen. Altijd leuk om de verschillende maaksels te bekijken.Als demo lieten we zien hoe de blenderpen werkt. Een label dubbelgevouwen bestempelen, daarna inkleuren, een theezakje met een klein beetje lijm ertussen doen, een touwtje en zo gaven we deze voorbeelden mee.
En men was zo verrast dat de blenderpennen meteen aangeschaft/besteld werden.

Supervermoeiend zo'n beurs, maar tegelijkertijd krijg je er ook energie voor terug door de enthousiaste mensen.

Ellen en ik tellen weer af voor de volgende Creabeurs in Hardenberg. Deze vind in Februari plaats.

Nog een laatste foto van het ingericht kastje. De schitterende kerstkaart rechtsboven is van de hand van onze collega Natalie Vijlbrief (thx). Omdat wij als demo's niet alles in ons bezit kunnen hebben (er moet immers wat te wensen over blijven), maakte zij deze kaart voor ons en kreeg ik nog wat leuke stempelafdrukken erbij.Tot het volgende blogbericht!
Freubelgroet,
Petra

Geen opmerkingen:

Een reactie posten