zondag 23 november 2014

Team Utopia slot

Tjonge wat ging de dag toch snel voorbij.

Tussen al het leuks door werden er ook nog diverse prijzen verloot. Ik viel buiten de boot, maar ik was al zeer tevreden met alle gezelligheid.


En bij deze foto denk je natuurlijk wat een gereedschap hebben ze toch nodig om met al die Stampin' Up! spullen te kunnen werken. NEEHEE, dat is het gereedschap van de man van Miranda. Die speelt in het dagelijks leven voor Bob de Bouwer en mag daar mee spelen.

Moet ook eerlijk zeggen dat ons gereedschap veel leuker is.

Miranda had ons ruim van te voren gevraagd om een mooie swap te maken. Een swap is een kaartje/projectje die je uitdeelt en ruilt met anderen om zo aan mooie voorbeelden te komen. Maar in plaats van vele swapjes te maken, moesten wij er eentje maken (er extra goed ons best op doen) en deze inleveren bij Miranda. Daarnaast moesten wij dan een beschrijving maken en die uitdelen aan de anderen. En dat is leuk, want zo hebben we deze dag zo'n 30 beschrijvingen en nieuwe inspiratie verzamelt.

De swapjes die we inleverden bij Miranda werden tentoongesteld en daar moesten we op stemmen (niet op jezelf natuurlijk). De 3 mooiste vielen in de prijzen. En wat denk je??????
Ik werd 3e. Oh wat ben ik trots. Ik kreeg een leuke embossingfolder, maar wat ik nog leuker vond was de roem van mijn collega's.
Lieve teammaatjes, SUper bedankt voor jullie stem!!!!


Dit was de kaart.
Ik zal de volgende keer de beschrijving plaatsen.

We deden nog een laatste techniek (sorry foto vergeten) en toen zat de dag er weer op.
Jeetje voorbij gevlogen is de tijd.

Na nog heel wat geknuffel (met Miranda) en een vlug afscheid van allen, bracht Marjanne ons naar station Sittard, zodat we de trein van 16.30 uur nog konden halen.

Ook de terugreis ging met wat vertraging gepaard, maar Ellen en ik hebben ons er doorheen gekletst. Maar hoe dichter we bij huis kwamen, hoe stiller we werden. Jeetje wat was ik moe. Ik stapte voor 20.00 uur mijn huis weer binnen en ging snel met de beentjes omhoog op de bank. Heerlijk nagenieten van de dag.

En Miranda nogmaals heel heel hartelijk dank voor de SUper gezellige dag en ook voor je mooie beker met lekkers!

Lieve groetjes,
Petra

2 opmerkingen:

  1. Een prachtig verslag. Graag gedaan! Jij bedankt voor de moeite van de lange reis!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig geschreven Petra, zo was ik er op afstand toch een beetje bij!

    BeantwoordenVerwijderen