donderdag 9 januari 2014

Een nieuw jaar, nieuwe kansen!

Lieve mensen,

Na een periode van blogstilte ga ik proberen de draad weer op te pakken. 2013 was een heftig jaar voor ons. Onverwachts moesten we onze winkel weer zelf gaan runnen en dat heeft nogal wat voeten in aarde gehad. De meesten van jullie weten wel dat we een autobedrijf met onbemand tankstation hebben en de bijbehorende shop hadden we verhuurd. Helaas was de huurder allergisch voor werken en gooide al snel de handdoek in de ring en liet ons met de ellende achter. Omdat wij niet willen dat de winkel leeg staat, besloten we de winkel weer 7 dagen per week zelf te gaan beheren tot er een nieuwe huurder komt (maar ja dat kan in deze tijd wel even duren). Ik sta nu zelf 5 dagen in de week in de winkel. Best heftig als je gezondheid niet echt mee werkt. Maar schouders eronder en we komen er wel. Samen met mijn rechterhand Marg draait het lekker door. En in de weekenden en schoolvakanties heb ik hulp van Gerben onze oudste zoon (hij zit in eindexamenklas gymnasium) en nog 2 leuke meisjes van 16 en 17. Onze jongste zoon Jelmer (14) mag nog niet in de winkel staan, maar helpt waar het kan. Vooral thuis en op de achtergrond. Hij kookt regelmatig als ik middagdienst heb, helpt boodschappen doen, onderhoud de tuin en staat ook altijd klaar om zijn vader te helpen (Geert werkt 6 dagen per week in het autobedrijf).

Helaas komt altijd alles tegelijk. Zowel mijn moeder (85) als mijn schoonmoeder (87) kwamen meerdere keren in het ziekenhuis, zelfs tegelijk. De een in Emmen, de ander in Apeldoorn. We moesten afscheid nemen van vele mensen, waaronder onze beste vriend en buurman. En dan val je soms in een spagaat, want je wilt er voor iedereen zijn en voor iedereen klaar staan.

Maar ondanks alles ben ik toch demo geworden van Stampin' Up! Ach een mens moet toch een hobby hebben en zeg nou zelf ze hebben GEWELDIGE spullen. Alles kleurt en pas bij elkaar. De stempels zijn zo mooi en van goede kwaliteit, de inkt stempelt heerlijk. Ja ik kan mijn geluk niet op met zoveel mooie spullen. Een feestje om ermee bezig te zijn.

Ik heb de afgelopen weken (tijdens de schoolvakanties probeer ik zoveel mogelijk vrij te nemen, want de jeugd wil dan maar wat graag werken) een aantal leuke kaarten gemaakt. Ik heb mezelf voorgenomen om alles wat ik maak minimaal in 2-voud te maken. De materialen en het idee heb je dan toch bij de hand en dan heb ik er een die ik verstuur en de ander is voor de voorraad die ik ooit hoop te hebben.


Dit is een mannenkaart. Altijd moeilijk om daar wat leuks voor te verzinnen. Maar met behulp van Pinterest heb ik dit idee opgedaan. Een beetje Petra erbij en dit is het resultaat.

En zoals ik al zei, tweevoud, of nee toch niet ...........Zelfs 3 heb ik er gemaakt!!! Zo had ik even goede zin. Eentje heb ik er al verstuurd en de anderen staan eenzaam in mijn voorraadmandje. Maar niet voor lang.....

Want er komt een leuke tijd aan. De Sale-A-Bration periode begint eind januari. Dat wil zeggen dat je leuke kado's krijgt bij aankoop van Stampin' Up spullen. Oh hebbe hebbe. Ook komt er weer een nieuwe voorjaarscatalogus met nog meer nieuwe spullen om uit te kiezen.
En om het feest compleet te maken. Blijft het verzenden via DHL for you gratis. Ik neem die kosten op me als bij mij je bestelling plaatst.

Stuur me een email met je bestelling en ik zorg dat het piekfijn in orde komt.

Tot freubels!
Petra


2 opmerkingen:

  1. Het heeft jullie niet meegezeten, maar wat een geweldig kaartje Petra! Die kleurblauw, die moet ik ook snel hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoop dat het nieuwe jaar een stuk rustiger word voor jullie.
    Je kaartjes zijn heel leuk geworden. Groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen