dinsdag 27 maart 2018

Beursverslag

De beurs is weer ten einde.

Op vrijdag vertrok ik voor 7.00 uur vanuit Olst richting Hardenberg. Ik wist dat er wegwerkzaamheden waren en dat ik moest omrijden. Gelukkig stond alles goed aangegeven (want zo'n held op de weg ben ik niet) en was ik ruim op tijd in bij de Evenemtenhal.

Ik ga de eerste dag altijd vroeg zodat ik in alle rust de boel in kan richten. Omdat Ellen in Hardenberg woont gaat zij altijd al op donderdag opbouwen. Maar die extra reis bespaar ik mezelf. En vroeg opstaan vind ik geen straf.

Ellen had de boel al mooi voorbereid. Ik heb mijn spulletjes erbij gezet en zo werd het weer een mooi geheel. Vlak voordat de beurs begon kwam Ellen er ook gezellig bij. En samen maakten we het af.
Maar helaas voelde ze zich niet zo lekker en in de loop van de middag is ze naar huis gegaan en het bed in gedoken.

Ook zaterdag moest ik het zonder de steun en gezelligheid van Ellen doen. Maar gelukkig heb je op zo'n creabeurs vele gelijkgestemden en genoeg te kletsen. Heel veel mensen kon ik vertellen over onze mooie producten en ook vele mensen kwamen mij vertellen dat ze zo blij waren met Stampin' Up! Zo leuk om te horen.


Zondag kwam Ellen aan het einde mij weer gezelschap houden.

Het was een hele gezellige beurs. Bedankt lieve mensen voor jullie belangstelling. Niet alleen ik heb jullie dingen kunnen laten zien en tips gegeven, maar ook van jullie heb ik weer veel geleerd.
Collega demo's ook bedankt, leuk jullie even gezien en gesproken te hebben.

In het najaar zijn Ellen en ik weer van de partij.

Hartelijke freubelgroet,
Petra

1 opmerking:

  1. Ik baalde enorm en vond het geweldig dat jij alles zo goed in je eentje hebt gered!
    Ik had zo graag drie volle dagen samen met je genoten op de beurs, helaas dacht mijn kies hier iets anders over....
    Maar op naar de najaarseditie!!!

    BeantwoordenVerwijderen