vrijdag 23 augustus 2013

Terug van weggeweest

Hallo lieve mensen,

Daar ben ik weer terug van weggeweest. Allereerst waren we 3 weken op vakantie. Heerlijk genoten van ons prachtige Nederland. Om precies te zijn friesland, groningen en drenthe hebben we uitgebreid bekeken. Alle weken schitterend weer gehad, dus wat wil een mens nog meer. Tijdens mijn vakantie liepen mijn blogberichten gewoon door, daar had ik voor vertrek al voor gezorgd.
Na onze vakantie zat ik boordevol energie en wilde vele kaarten gaan maken. Echter.... mijn moeder van 84 jaar werd ziek en werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Het is even spannend geweest, maar het ziet ernaar uit dat ze na het weekend lekker naar haar eigen huis mag. Samen met mijn vader redden ze zich prima in hun eigen huis. Ik moet zeggen het valt niet mee om 3 weken lang als een kip zonder kop rond te rennen tussen gezin, eigen bedrijf, vader en moeder in het ziekenhuis in Apeldoorn. En aangezien ik maar 1 zus heb die in Rosmalen woont, valt er ook niet zoveel te verdelen.

Maar vandaag heb ik weer een aftrap gedaan. Ik heb op verzoek van mijn moeder een kaartje gemaakt om de verpleging te bedanken voor de goede zorgen. Die laat ze dan samen met een grote doos bonbons en een gift in de persooneelspot achter.

En omdat ik de tentkaart van Miranda zo leuk vond, ben ik met dat ontwerp aan de slag gegaan.


Het "zuster"uiltje heb ik voorzien van wiebeloogjes. Gewoon omdat het zo geinig is.


Hoop jullie gauw weer te kunnen overstelpen met leuke ontwerpen en kaarten.

Tot gauw!
Lieve freubelgroetjes Petra2 opmerkingen:

  1. Ben blij voor je dat het goed gaat met je moeder en dat je een leuke vakantie hebt gehad.
    Is een heel leuk kaartje geworden.
    Groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn dat het weer beter gaat met je moeder. Hopelijk herstelt ze goed (of is ze al hersteld?). Wat een super leuk kaartje en ook erg gaaf dat je meedoet met de challenge van Miranda. Ik hoop dat we de 15 deelnemers halen...

    BeantwoordenVerwijderen