zondag 21 april 2013

Hands up for Stampin Up!

Gisteren een ontzettend leuke dag in Almere gehad. Eindelijk kennis gemaakt met (bijna) alle Utopia teamleden, mijn upline Miranda en weer met haar upline. Ook veel andere gelijkgestemde mensen gesproken uit Nederland, maar ook uit Duitsland en Engeland.
Tjonge wat een indrukken heb ik opgedaan. Kon er vannacht niet van slapen. Alles heb ik nog even afgespeeld in mijn hoofd. Alle uitleg over SU, de nieuwtjes over stempels die nog uit gaan komen, de demo's die gegeven zijn en alle geweldige meiden die ik ontmoet heb.

Ik ben vanmorgen al vroeg opgestaan en heb alle swaps door mijn handen laten gaan.


En wat word je "hebberig" van zo'n dag. Want al die leuke dingen die anderen maken, wil je natuurlijk zelf ook een keer uitproberen.

Toen de dag afgelopen was, werden we nog verrast met een leuk cadeau. We kregen allemaal een stempelset. Daar gaan jullie binnenkort vast wel meer van zien. Want daar ga ik natuurlijk snel mee aan het werk.

Jeetje wat een leuk hobby is dit. Iedereen is welkom bij Stampin Up en zeg nou zelf er is toch niets leukers dan je hobby te kunnen delen met anderen en daar zelf ook nog voor beloont te worden met leuke spulletjes.

Dus aarzel niet en stap vandaag nog in. Je krijgt nu voor € 35,00 euro aan spulletjes extra in je startpakket.
Ik heet je van harte welkom in ons geweldig enthousiaste team. En zal je er graag alles over vertellen.Groetjes,
Freubelpeet

2 opmerkingen:

  1. Hoi Petra. Was erg gezellig gisteren en leuk dat ik je een keer gezien heb. Groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was echt een heerlijke dag. Bedankt voor het prachtige kado. Liefs...

    BeantwoordenVerwijderen