woensdag 13 september 2017

18 Jaar alweer en kortingsactie!

Afgelopen zaterdag werd onze jongste zoon Jelmer alweer 18!

Het zal jullie wel bekend in de oren klinken dat de tijd vliegt. 18 Jaar geleden geboren tijdens een hittegolf en dit jaar regen en kou. Ach het feest was er niet minder om.

Maar daar moest natuurlijk een kaartje voor komen.


Ik zag vorige week al een kaart langskomen van Tanja Kolar en die vond ik zo leuk en toepasselijk dat ik die als voorbeeld heb gebruikt.

De tekst Life's a journey vond ik wel toepasselijk. Jelmer staat voor een nieuwe avontuur. Op kamers, studeren, auto rijden. Een hoop te ontdekken. Die tekst komt uit de set One Wilde Ride.


Daarnaast houdt Jelmer van netjes gekleed gaan. Hij is begonnen aan de studie voor geschiedenisleraar en hij wil graag netjes voor de dag komen. Overhemd, mooie schoenen. De schoenen komen uit de set Guy Greetings.

De Labeler Alphabet set gebruikte ik om 18 te stempelen en die ponste ik uit met een hartjespons. (Beetje moederliefde moet nog kunnen op je 18e).


Ik gebruikte whisper white, early espresso en real red cardstock. Stempelde met night of navy. En dat schitterende houtnerf papier is uit de Wood Textures Designer Series Paper Stack. 48 vellen vol houtstructuur. Veelzijdig te gebruiken.

Wil je ook 1 of meerdere van deze producten kopen? Dan is het nu je kans!


Omdat ik deze maand op vakantie gaan naar Australiƫ om onze oudste zoon te zien finishen tijdens de Solar race, heb ik een speciale actie.

Leuke kortingen voor iedereen die voor 15 september a.s. een bestelling bij me plaatst:

Bestel tussen de € 0,- en de € 50,- en je krijgt 10% korting + gratis verzenden
Bestel tussen de € 51,- en de € 100,- en je krijgt 15% korting + gratis verzenden
Bestel tussen de € 101,00 en de € 200,00 en je krijgt 20% korting + gratis verzenden
Bestel boven de € 201,00 en je krijgt 25% + gratis verzenden

De verzamelbestelling zal ik op 16 september plaatsen.
Je mag uit de lopende catalogus en de najaarscatalogus bestellen. (Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere acties en wordt eenmalig door mij persoonlijk aangeboden.)

Dit is een eenmalige hele scherpe actie, gewoon omdat ik bijna 5 jaar demo ben en blij ben om na jaren op vakantie te kunnen en jullie wil verwennen!

Ik zou het leuk vinden om jouw bestelling te mogen verzorgen.

Freubelgroetjes,
Petra

Geen opmerkingen:

Een reactie posten