dinsdag 1 mei 2018

Nieuwe incolors en mogelijkheid tot een pre-order

Zoals jullie weten gaat de nieuwe catalogus op 2 juni a.s. in. Maar.... omdat het natuurlijk erg lastig is om nog zooooooooooo lang te moeten wachten is het mogelijk om in de maand mei alvast een hele mooie Suite te bestellen en de nieuwe incolors.


Een hele leuke Suite met tal van mogelijkheiden.
De Just Getting Started Bundle bestaat uit een stempelset, Very Vanilla cardstock, 2 inkpads en een clearblock. En dan krijg je een pak enveloppen geheel gratis.
De bundel kost € 68,50.


A little More, please Bundle is een beetje uitgebreider en bestaat uit 2 stempelsets, 2 pakken cardstock, prachtige glanzende doilies, een inktpad, lint en pearls. En je krijgt maar liefst 2 dingen gratis. Een pak enveloppen en een embellishment kit boordevol extra dingen. Deze kost € 110,75.

Gotta Have it all Bundle. Wow deze bundel is prachtig. Twee stampsets, 2 pak cardstock, doilies, een heel groot pak met prachtig dsp wat voorzien is van een parelmoer laag, inkt, lint, pearls en een zeer fraaie embossingfolder. Geheel gratis krijg je nog een stempel met de statement of my heart, een pak enveloppen en de embellishment kit. Voor € 154,50 kun je SUper veel projecten maken. Genoeg voor uren en uren en uren freubelplezier.

En dan als laatste kun je ook nog de nieuwste incolor collectie van 2018-2020 bestellen. Je krijgt hierover maar liefst 10% korting. Ze kosten € 40,50. Je krijgt dan 5 gloednieuwe inkpads met het nieuwe design in handen. Niet alleen de pad is anders, maar de pad is nu ook voorzien van een laagje waardoor het minder schuimt en nog beter resultaat geeft bij het stempelen.

Kun je ook niet wachten en wil je graag een bestelling plaatsen, laat het me dan weten. 2 mei ga ik mijn eerste verzamelbestelling plaatsten. Bezorgen is gratis. 
Maar op iedere andere dag bestellen is natuurlijk ook mogelijk, dan zijn de verzendkosten € 5,95.

Tot freubels!
Petra

Eerste workshopdag 9 mei a.s. Geef je nog snel op!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten