donderdag 31 augustus 2017

De Utopia Bloghop najaars-/kerstgids

Het is nog net augustus en de nieuwe najaars/kerstgids komt er al aan.

Deze zomer is weer voorbijgevlogen. Voor ons een zeer drukke zomer. Onze jongste heeft (eindelijk na heel veel heen en weer rijden) een kamer in Nijmegen gevonden. Een aantal keren zijn we meegeweest om alles te sauzen, schilderen en in te richten. En afgelopen vrijdag heeft mijn man hem met zijn laatste spulletjes erheen gebracht. Deze week is de introductieweek.

Onze oudste zoon zit in het Twente Solar Team en vandaag brengen wij hem naar Schiphol voor zijn vlucht naar Australië. Heel bijzonder dat hij uitgekozen is om aan dit project mee te werken. Een droom kwam voor hem uit.
En na jarenlang niet op vakantie geweest te zijn, hebben wij nu ook besloten op vakantie te gaan naar............ Jawel Australië. Wij gaan aan de finish staan. Eerst 12 dagen rondtrekken met een camper, waarna we ons settelen aan de finish om maar niets te hoeven missen.
Wat een voorrecht dat we dat mee mogen gaan maken. Ik zie vreselijk tegen de lange reis op (ooit 1x gevlogen, verder komen we niet verder dan Drenthe), maar iedereen vertelt ons steeds weer dat het meer dan waard zal zijn. We zullen het beleven.

Hou mijn Facebookpagina en mijn blog in de gaten. Er komt een hele scherpe vakantie-aanbieding die je absoluut niet wilt en kunt missen. Morgen staat de nieuwe catalogus hier online en vertel ik je er alles over!


Maar nu eerst natuurlijk nog de lancering van de nieuwste gids. Vanaf morgen kunnen jullie hem online gaan bekijken. Wil je een liever een papieren variant, dan kan dan natuurlijk. Neem even contact met me op.

Ik heb gekozen voor de set Feeling of Christmas. En set die niet zo extreem "kerstig" is.

Diverse varianten heb ik er mee gemaakt.Als eerste ben ik begonnen met een simpele krans. De onderlaag heb ik gestempeld in Old Olive, daarna voorzien van Real Red besjes. Ik heb hem uitgestanst met de circle framelits en voorzien van een lintje.


Daarna heb ik een vierkant kaartje gemaakt. De onderlaag is Old Olive die ik met een embossingfolder van bomen heb voorzien. Daarna stempelde ik de bovenste krans en ingekleurd.


Als laatste heb ik de kaart uit de catalogus nagemaakt. Soms hoef je het wiel immers niet zelf uit te vinden, maar ligt de inspiratie voor je.

De basiskaart is Crumb Cake voorzien van houtnerf d.m.v. een embossingfolder. De onderlaag van de krans heb ik in Old Olive eerst afgestempeld en daarna op de kaart gestempeld. Daarover de bovenste krans. Alleen de besjes en het strikje heb ik ingekleurd met een stift. Een doily doorgeknipt en eronder geplakt.

Zo zie je maar weer dat een set op verschillende manieren te gebruiken is.
Voorzie je de krans van een bruine ondergrond met bijvoorbeeld oranje besjes, dan heb je een herfstkrans.

Ik wens jullie SUper veel huppelplezier. En hieronder vind je de linkjes om voor- of achteruit te huppelen.

 Miranda Mols

 Marlous Theunissen

Hartelijke Freubelgroet,
Petra

8 opmerkingen:

 1. Mooi hoor! En o o o wat staat jullie iets fijns te wachten. Ik ben stikjaloers! Als dit niet de moeite waard is dan weet ik niet meer wat wel! En...neem je mij een kangoeroe magneetje mee uit Australië of een koalabeer? (durf te vragen, haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Vooral de crumbcake variant vind ik helemaal geweldig. Heel veel plezier in Australie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. weer een mooie bijdrage en Ooooooo wat een geweldige vakantie gaan jullie krijgen, Dat wordt genieten, hele goede reis en heel veel plezier in Australië. Dankjewel dat je weer meedoet met de bloghop van Team Utopia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie kaarten Petra! SU-per inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow petra, wat super leuk gemaakt zeg..... helemal top weer

  succes met de hop

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk Petra, mooie kaarten. En wat heerlijk dat je naar Australie gaat!
  Dat heb je echt verdiend.
  groetjes Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie serie kaarten Petra, en dat met 1 SET. Super, dat jij en je man naar Australië gaan, ik ben helemaal niet jaloers...Wat je zegt voor je zoon en voor jullie is het heel bijzonder om dit allemaal mee te mogen maken. Geniet van de tijd daar...Lieve groet, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen