maandag 3 juli 2017

Juli Actie Maand!

Hartelijk dank voor alle steun, kaartjes en reacties die ik mocht ontvangen tijdens de ziekte en het overlijden van mijn moeder. Bedankt voor jullie geduld en begrip voor alle vertragingen die jullie bestellingen daardoor opliepen en ik waardeer het zeer dat jullie me ondanks dat toch trouw gebleven zijn!

Maar hoe raar het ook voor ons is. De wereld draait door. Vanaf vandaag pak ik mijn werk weer op.
En we vallen met onze neus in de boter.

Mooie acties in de maand Juli!


Bonus dagen in de maand juli. Bij iedere 60 euro die je koopt, krijg je een waardebon van 6 euro die je in de maand Augustus kunt besteden. Dat komt dus neer op wel 10% korting.

Overweeg je om zelf demo te worden? Dan is dit het moment.

Iedereen die in de maand juli instapt als demonstratrice krijgt naast het normale starterspakket (voor € 175 uitkiezen en maar € 129 betalen) óók nog een Essentials Gift Pack t.w.v. € 87,50 helemaal gratis!
 
Je betaalt dus € 129 voor een pakket dat de waarde heeft van maar liefst € 262,50.
Als demo krijg je standaard minimaal 20% korting op je bestellingen (over het bedrag excl. BTW).
Wordt nu ook demo bij mij en je hoort bij mijn gezellige freubelteam. Een leuk mix van hobbydemo's (kopen allen voor zichzelf) en demo's die er serieus werk van maken.

De volgende besteldata zijn op 16 en 31 juli a.s.

Hartelijke freubelgroet,
Petra

1 opmerking:

  1. geen dank hoor petra, dat is het minste wat voor jouw/jullie konden doen. hoop dat je het een plekje kan geven als je er aan toe bent... sterkte

    wow wat een super leuke aanbieding weer. was er al bang voor he dat die deze maand zou komen, en demo zijn nee dat kan ik niet daar heb ik geen ambitie voor....
    hmmm dan is voor mij de laatste bestel dag wat voor mij want de eerste ben ik nog niet jarig hihihi

    groetjes mannon

    BeantwoordenVerwijderen