maandag 10 oktober 2016

Creabeurs Hardenberg

De beurs is al weer ruim een week geleden. Het wachten is nog op het binnenkomen van de bestellingen, zodat ik alles kan versturen. Maar wat was het weer een leuke beurs.

Ellen had wederom op donderdag de kraam deels ingericht en toen ik de volgende morgen kwam kon ik mijn spulletjes er zo invoegen om er weer een gezellig geheel van te maken.


Aan de rechterkant zat Ellen. Men kon een workshop bij haar volgen en tussendoor gaf ze uitleg over en demonstraties met de diverse punchboarden. Vele vragen werden op haar afgevuurd en vol geduld bleef ze het maar uitleggen en voordoen. Aan de linkerkant kon men zien dat ik wel degelijk het kleuteronderwijs gevolgd had. Ik liet diverse inkleurtechnieken zien. Met waterbrush, blenderpen of de Stampin' Markers en dat alles met een vleugje Wink of Stella.
Ellen had wat leuke kastjes van huis meegenomen en daar stonden diverse voorbeelden in.Het was leuk om te merken dat Stampin' Up! steeds meer naam maakt in Nederland. Maar een enkele keer hoefden we uit te leggen wie/wat het was. En iedereen is tevreden met de kwaliteit van de stempels en ponsen. SUper leuk om te horen!

Na 3 dagen waren we zeer moe, maar voldaan. En bijkletsen? Nee ook daar zijn we deze keer niet aan toe gekomen.

Zaterdag a.s. sta ik op een hobbybeurs in buurthuis De Schalm in Deventer. De eerste keer voor mij. Ik ga er een gezellige dag van maken.

Tot freubels!
Petra

P.s. Ik ben nog op zoek naar de persoon die mij zondag vertelde dat ze me een email gestuurd had. Helaas ik heb niets ontvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten