woensdag 1 juni 2016

Twee stempelsets gratis en extra hostess rewards!

Ben je ook zo gek op kadootjes? Dan is dit het moment!


Stap in juni in mijn team als demonstrator en krijg twee stempelsets helemaal gratis.
Het startpakket kost € 129,= en je mag dan voor € 175,= aan producten uitzoeken. Wat jij maar leuk vind. En dan mag je ook nog eens extra 2 stampsets uitzoeken (dit kan je dan € 126,= extra korting opleveren).

Als demo hoef je niet zo veel. Dat bepaal je helemaal zelf. De enige eis waar je aan moet voldoen is dat je ieder kwartaal voor minimaal € 363,= koopt. Dit kan voor jezelf zijn, maar dit kan ook voor je klanten zijn. Wat jij wil. Je ontvangt over dat bedrag standaard 20% korting. Deze korting kan oplopen naar gelang je omzet toeneemt.

Haal je de kwartaalomzet niet? Geen probleem, je wordt automatisch weer uitgeschreven. Zo simpel is het en geen addertjes onder het gras.

Wil je alleen instappen voor de aanbieding, ook dat kan. Je wordt ook dan aan het einde van de periode automatisch uitgeschreven.

Je komt dan in mijn freubelteam. Een gezellig team met een diversiteit aan demo's. Hobbydemo's, demo's die er aan willen verdienen, demo's die er hun eigen hobby van willen betalen. Niets moet, alles mag. Als je het maar leuk hebt.

Wil je meer weten, dan vertel ik je er graag alles over.

*************************************************************


Alle producten van Stampin' Up! vind ik geweldig. Ik werk er graag mee en vind het ontzettend leuk om dat met je te delen.

Organiseer je in de maand Juni een stempelparty bij je thuis, dan word je daarvoor beloond en krijgt meer hostessrewards. Als jouw gasten voor minimaal € 200,= aan producten bestellen, mag jij als gastvrouw al 10% van dat bedrag aan producten helemaal gratis uitzoeken. En dat loopt alleen maar op.
Deze maand krijg je ook nog eens extra € 35,- aan gratis producten bovenop die 10% als je gasten in totaal voor minimaal € 350,- kopen.

Het zou erg leuk zijn als ik een workshop bij jou thuis mag verzorgen.

Laat het me maar weten wanneer het jou uitkomt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten