donderdag 25 februari 2016

Beurs Hardenberg

Tjonge het is alweer veel te lang geleden dat ik wat op mijn blog geplaatst heb. Ik moet eerlijk bekennen, dat mijn FaceBook pagina beter wordt bijgehouden. Dat kan ik nl. heel gemakkelijk vanaf mijn mobiel doen. Dus als je nog meer nieuws en voorbeelden wilt zien, kijk dan op Freubelparadijs Petra op Facebook.

Afgelopen weekend stond ik weer met Ellen Hamhuis op de creabeurs in Hardenberg. Het was weer als vanouds SUper gezellig. Er waren wat minder bezoekers, maar nog meer dan genoeg mensen om gezellig mee te praten, onze producten te kunnen laten zien of samen mee te workshoppen.

 Een kleine indruk van onze kraam. Links zat ik op mijn stoel om de demonstreren hoe mooi je kunt stempelen, in kunt kleuren met de blenderpen en om de nieuwe Wink of Stella te laten zien.


 Ellen zat rechts en de mensen konden een hele workshop bij haar volgen. Een mooi tasje maken van DSP met behulp van de Bag Punchboard en daarna ook nog een label sponsen en decoreren.

 Hier volgen teammaatje Melissa en haar huisgenoot Andrew (binnenkort ook demo) een workshop.


 En dan rij je drie dagen heen en weer van Olst naar Hardenberg. Is dat erg? Nou nee hoor. Dit was een prachtig uitzicht onderweg naar huis.

 En ook langs de IJssel over de dijk, was het een genot om te rijden.

Op zondagmorgen vond ik inspiratie tijdens het druilige weer. Zie boven het uitzicht en onder het kaartje.Kortom het was weer een geweldig weekend. Heerlijk bijgekletst en genoten samen met mijn vriendin Ellen. En de beurs van September? Daar staan we weer natuurlijk!

Hartelijke Freubelgroet,
Petra

1 opmerking:

  1. Ik vond het ook weer heel gezellig!
    En kan nu al weer zin krijgen in september.
    groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen