maandag 13 november 2017

Stamparatus, de ideale stempelhulp!

STEMPELHULP van Stampin' Up!!!!

Ik ben zo blij dat ik jullie mag vertellen dat er een nieuwe veelzijdige stempelhulp komt. Nog niet uit voorraad leverbaar, maar trouwe klanten kunnen hem alvast reserveren.

Mag ik jullie voorstellen aan DE STAMPARATUS

Stamparatus


Dit is dé ideale stempelhulp, die het stempelen een stuk eenvoudiger gaat maken. Met name als je het lastig vindt om op de exact juiste plek te stempelen, of als je meerdere dezelfde kaarten wil maken.
En ja er bestaan al diverse soorten en merken, maar Stampin' Up! heeft net zo lang doorgewerkt en doorontwikkeld tot ze tot deze perfecte oplossing kwamen.


Een stempelhulp met twee platen. Daardoor kun je meerdere stempels tegelijk gebruiken. De platen kun je aan beide zijden gebruiken door ze eenvoudig los te koppelen en om te draaien.
En door de groeven kun je de platen ook nog laten verspringen waardoor je meerdere afdrukken recht onder of naast elkaar kunt plaatsen.
Er zitten twee langwerpige magneten bij om te voorkomen dat het papier verschuift.
Daarnaast ook nog een foammat die je gebruikt bij het stempelen met photopolymeer stempels om wat extra druk te geven.
Omdat er twee randen "open" zijn kun je er ieder papierformaat onder kwijt.Tja ik som het allemaal wel leuk op, maar dat zegt natuurlijk niets.
In onderstaand filmpje wordt alles duidelijk uitgelegd en voorgedaan:


https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=3teCr7Xo4G8Ik wil er een!

De Stamparatus is nog niet te bestellen maar kun je wel reserveren. Zo kan Stampin' Up! hem zo snel mogelijk naar je toesturen. Er zijn 3 tijden om deze te reserveren:
16–30 november 2017 - Levering ongeveer 1 februari 2018
  5–30 december 2017 - Levering ongeveer 19 maart 2018
15–30 januari 2018 - Levering ongeveer 15 april 2018

In dit geval is het wel op = op. Je kunt zelf reserveren via het online systeem (1 per klant) en alleen betalen met een creditcard. Klik dan op deze link: https://www2.stampinup.com/ecweb/default.aspx

Je kunt ook via mij reserveren, maar dat is dan maximaal 3 klanten per keer.

Je betaalt pas zodra de Stamparatus geleverd gaat worden. Je krijgt dan bericht en je kunt de bestelling dan nog aanvullen met andere items als je wilt.

Dus wil jij ook een Stamparatus?

Heb je een creditcard? Dan adviseer ik je om zelf te reserveren via bovenstaande link, of klik op de shoplink op www.freubelparadijs.blogspot.nl


Heb je geen creditcard? Stuur mij dan snel een berichtje. De reservering gaat op volgorde van binnenkomst via email: freubelpeet@gmail.com


Bestel je er een (online of via mij) dan is het mogelijk om een (gratis) workshop bij mij te volgen om te leren werken met de Stamparatus.


Met hartelijke freubelgroet,

Petra

Geen opmerkingen:

Een reactie posten