zaterdag 28 september 2013

Stampin' Up! bijeenkomst voor demo's

En leuk dat het was. Gezellig bijgeklets met iedereen. Ook nieuwe teamleden ontmoet die zich bij team Utopia hebben aangesloten. Leuk leuk leuk!

Er werd het en ander vertelt over MDS. Hét digitale programma van SU waarmee je de mooiste dingen ontwerpt. Lay-outs, kaarten, teksten. Noem het maar op en het is mogelijk. Probeer het kosteloos een maand uit, zodat je zelf kunt ontdekken of het ook iets voor jou is.
Wil of kun je het niet downloaden, mail me dan en dan zal ik zorgen dat je een versie op CD rom ontvangt.

Vele demo's werden er gegeven met de nieuwste materialen, de leukste kleuren en vele tips.

Tot mijn grote vreugde werd bekend gemaakt dat de Thinlits waarmee je flipover kaarten kunt maken zeer binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar zijn. En dan niet te vergeten het enveloppen board. Maak je eigen enveloppen van de mooiste papieren. Ook dit mooie product binnenkort hier verkrijgbaar.

En als klap op de vuurpijl kregen we fantastisch nieuws.........

Op superkorte termijn NEDERLANDSE TEKSTEN. Waahoo, daar worden we blij van.

Nog even geduld, maar niet getreurd tot die tijd kun je lekker snuffelen in de online shop (klik op het kruiwagentje hiernaast) en sla dan vooral het Clearance Rack niet over. Dat is een "opruimingshoek". Mooi SU producten met hoge kortingen, maar let op.... Op=Op. Het Clearance Rack kan per dag verschillen, dus kijk regelmatig.

Wil je liever niet online bestellen, stuur me dan een mailtje en bestel het via mij. Het leuke daarvan is dat je er van mij altijd een leuk presentje bij krijgt. Ook is het dan mogelijk om het op te halen, zodat je verzendkosten bespaard.

Hieronder nog een foto van de geweldige swaps die ik in ontvangst mocht nemen.



Ik heb ze een voor een bewonderd en heb nu een hoofd vol inspiratie.

Bij deze alle dames bedankt voor jullie mooie producten. Ware kunstwerkjes!

Nog een zeer prettig weekend!

Petra

Swaps

Dit keer heb ik een klein kadootje gemaakt. Een idee die ik opdeed via Pinterest.

Ik heb een grote stapel potloden gekocht bij de Action en deze allen voorzien van een rozet, daar een "nr. 1" verhoogd opgeplakt. En dit heb ik bevestigd aan het potlood.



De achterkant heb ik voorzien van mijn stempel die ik uitgeponst heb.


Dit zou ook een leuk prijsje zijn voor kinderverjaardagen, of een bedankje. Of maak zo de uitnodigingen. Print de uitnodigingen uit, pons ze met dezelfde pons en plak het op de achterkant.


De potloden zijn van de Action, de stempel en overige materialen van Stampin! Up. Het DSP is nog de oude collectie en wilde ik eerst opmaken, voor ik de nieuwe bestel. Die overigens ook errug mooi is!


Ik hoop dat jullie weer een leuk idee opgedaan hebben en wens jullie veel freubelplezier!

Goed weekend!
Petra


vrijdag 27 september 2013

Naamkaartje

Vanavond hebben we een Stampin' Up avond. Vele demo's bij elkaar. Kun je voorstellen wat een kippenhok dat wordt en kakelen dat we kunnen. Maar het is zo leuk. Even bijpraten met je teamgenoten, ideetjes uitwisselen en veel, heel veel inspiratie opdoen.



En dit is mijn naamkaartje.

Ik heb mijn stempel digitaal groter gemaakt en uitgeprint. Ingekleurd en voorzien van vogeltjes. De oogjes zijn de ieniemienie pareltjes.
Alle materialen zijn van Stampin' Up. Ook het DSP. En de vogeltjes zijn gemaakt met de Bird Builder Punch. Zo leuk om te gebruiken.

Morgen kun je de swaps bekijken. Dit zijn kleine kaartjes/kadootjes die je met elkaar uitwisselt om inspiratie op te doen.

Freubelgroet,
Petra

dinsdag 24 september 2013

Thank You

Een van mijn bedankkaartjes die ik meestuur met een bestelling. Ik stop er ook altijd nog een kleine verrassing is als bedankje.





Op deze detailfoto kun je zien hoe ik verschillende labels combineer.

En binnenin bevestig ik mijn visitekaartje.

Hoop dat jullie de kaart leuk vinden.

Groetjes,
Petra



woensdag 18 september 2013

Tom tom

Wie heeft er nog een Tom tom nodig als je zo'n leuke kaart krijgt.


Ik heb de geweldige wereldstempel van SU gebruikt. De stempel voorzien van diverse kleuren groen en blauw en op een kaart gestempeld.
Deze op een groene kaart geplakt en voorzien van een touwtje. Daarna nog een paar mooie tickets gestempeld en uitgeponst met de bijpassende pons.


Op deze foto kun je zien dat de kleuren mooi in elkaar overlopen.

Ik ben wel tevreden met het resultaat en vind hem zeer geschikt als mannenkaart.

Freubelgroet,
Petra

zondag 15 september 2013

14 alweer!

Onze jongste zoon Jelmer is 9 september alweer 14 jaar geworden. Op 9-9-99 kwam hij als klein mannetje ter wereld en is nu alweer een lange vent van bijna 1.85 meter. Tjonge wat gaat het snel.

Dit heugelijke feit verdiende natuurlijk een kaartje. En tja dat kon niet anders dan een kaartje met veel klassieke auto's zijn, want dat is toch waar de Timmerharten harder van gaan kloppen.


De autostempels heb ik in een ver verleden al een op de kop getikt. Op de deur van de mini's staat 14.


De rozet is een stempel van SU en deze heb ik met de scalloped circlepons uitgeponst. Het lint is ook van SU.

Jelmer was er erg blij mee.

Groet,
Freubelpeet


woensdag 11 september 2013

Huwelijksgift

Afgelopen vrijdag hadden we een bruiloftsfeest. Mijn nicht (oudste dochter van mijn man's zus) ging trouwen. Samen met onze zoons waren we genodigd om 's avonds mee te feesten.

Uiteraard verdient dat een mooie kaart. Ik ben aan de slag gegaan met de uilenpons, met dit als resultaat.


Ik heb voor de voorkant een oplegkaartje gemaakt die ik d.m.v. een embossingfolder voorzien heb van een houtnerf. De uiltjes heb ik voorzien van wiebeloogjes, gewoon omdat die zo leuk zijn.


 De tekststempel is van Joy en het hart heb ik eerst gemaakt met een spellbindersmal en daarna ook voorzien van een houtnerf.


Binnenin de kaart heb ik een vakje gemaakt waarin het geld gaat.


Hoop dat het bruidspaar er blij mee is.

Tot freubels!
Petra